torsdag den 18. august 2011

Indbydelse til Modvækst-reception!

Kære Modvækst-sympatisører;
I slutningen af august udkommer bogen ”Modvækst – omstilling til fremtiden” i et samarbejde mellem NOAH-Modvækst og forlaget Hovedland. Det vil vi gerne fejre med alle vores venner og kampfæller ved en festlig markering
Fredag d.26.august kl. 15.00 – 17.00 i Det Økologiske Inspirationshus, Allegade 7-9, Frederiksberg.
Ved arrangementet vil der blive korte taler af Kristine Holten-Andersen, NOAH Modvækst, Jørgen Steen Nielsen, Information, Johanne Schmidt-Nielsen, Enhedslisten, Anders Olesen, Byggefagenes Samvirke og Steen Piber, Forlaget Hovedland. Derudover vil der blive serveret lidt godt til ganen!
Formålet med arrangementet er først og fremmest at fejre afslutningen på to års hårdt arbejde med en bog, der rummer 20 forskellige argumenter for Modvækst samt 20 forskellige bud på et samfund uden vækst. Dernæst er formålet naturligvis at udbrede budskabet og gøre os alle klar til at gå ind i kampen mod den vækst-religion, der har præget vort samfund i alt for lang tid. Især vil det være vigtigt, at få åbnet op for et modvækst-perspektiv i den forestående valgkamp, hvor ’alle partier minus Enhedslisten’ som bekendt bekender sig til vækst-dogmet!

Derfor håber vi, at I alle vil møde op og vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen
Redaktionen
(John Holten-Andersen, Toke Haunstrup Christensen, Steffen Foss Hansen, Kristine Holten-Andersen)

Se Modvækst_Omslag.pdf

Se Modvækst_pressemeddelelse.doc